להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח



דף הבית >> חנות למטפלים >> שמני נשא צמחיים >> אגוזי לוז
 
  • פרטים כלליים
  • מידע נוסף
  • אריזות נוספות
  • מוצרים קשורים
מחיר באתר 52.00
מק"ט 1835
זמן אספקה 5 ימי עסקים
   
התמונה להמחשה בלבד  
הוסף לסל  

 אגוזי לוז.100 מל
 שם בוטני: CORYLUS AVELLANA

 
אגוז הלוז מוכר יותר בארצנו בשמו הלועזי: אילסר. העץ עליו גדלים האגוזים גדל באירופה. ומגיע לגובה רב.
השמן, טעים במיוחד, כטעם האגוז, ריחני מאד ומשמש חומר דומיננטי בתעשיית העוגות והושוקולד.
בתעשיית הקוסמטיקה משמש השמן כמרכיב בחומרים איכותיים אנטי איג'ינג, במיוחד בחברות קוסמטיקה יוקרתיות - עקב ההילה של שימוש בשמן זה. אך הוא באמת עשיר בשומן חד בלתי רווי ובויטמין E ולכן משתלב היטב בקוסמטיקה שיעודה ריכוך עור והזנה. נמצא את השמן בקרמי עיניים, קרמים לעור יבש וגוף, קרמים לטיפול בעור תינוקות (כמו קרם החתלה של "שייאו-איי"), וחומרי הגנה על השפתיים.
לשמן את תכונות אלרגניות ולכן ניתן להשתמש בו ללא הגבלה, וכאמור הוא טוב למאכל.

מחיר השמן לבקבוק 100 מל 37 ש"ח .

כל הכתוב הינו בגדר המלצה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי או רפואי. יש להוועץ באיש מקצוע מוסמך טרם הרכישה והשימוש.




 

תכולה:
 
כבישה משנית:
 
לייבסיטי - בניית אתרים