להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח



דף הבית >> חנות למטפלים >> שמני נשא צמחיים >> אבוקדו
 
  • פרטים כלליים
  • מידע נוסף
  • אריזות נוספות
  • מוצרים קשורים
מחיר באתר 30.00
מק"ט 1417
זמן אספקה 5 ימי עסקים
   
התמונה להמחשה בלבד  
הוסף לסל  


שמן אבוקדו 100 מל

שם בוטני PERSEA AMERICANA -

שמן איכותי במיוחד המופק מהפרי (כמות גדולה יחסית של הפרי), טעים ומאושר למאכל.
השמן ירקרק, מעט סמיך, ואצל יצרנים מסוימים ניתן אפילו לראות מעט עיסת אבוקדו. הסיבה לכך היא כי במהלך יצורו, לאחר הפרדת הפרי מהגלעין והקליפה, מערבלים את האבוקדו עד שהשומן מתחיל לצוף וחלקי הפרי שוקעים.
השמן עשיר בחומצות שומן חד בלתי רוויות (בעיקר חומצה אולאית), תכולה גבוהה של ויטמין E המהווה נוגד חימצון רב עוצמה. כמובן ששמן אבוקדו שהוכן בכבישה קרה ישמר את כל הנ"ל לעומת זה שהוכן בכבישה חמה וכמות הקרוטנואידים שלו ירדה בהליך היצור.
בקוסמטיקה משמש השמן כמרכיב איכותי ודומיננטי בחומרים להצמחת שיער וטיפול בשיער יבש ופגוע.
אך במקביל מהוה חומר דומיננטי במוצרי אנטי איג'ינג עקב ויטמין ה-E שנמצא בו.
איכותו מאפשרת שילובו במוצרים לתינוקות, קרמי הזנה וקרמי עיניים.
ניתן להשתמש בו למאכל - רצוי בתיבול. לא מומלץ לטיגון - מאחר ובהליך הטיגון תאבד איכותו - אם כי לא יתקלקל.

כל הכתוב הינו בגדר המלצה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי או רפואי. יש להוועץ באיש מקצוע מוסמך טרם הרכישה והשימוש.

 

תכולה:
 
+ שלח משוב
לייבסיטי - בניית אתרים