להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח



דף הבית >> חנות למטפלים >> שמני נשא צמחיים >> נבט חיטה
 
  • פרטים כלליים
  • מידע נוסף
  • אריזות נוספות
  • מוצרים קשורים
מחיר באתר 43.00
מק"ט 0207
זמן אספקה 5 ימי עסקים
   
התמונה להמחשה בלבד  
הוסף לסל  

נבט חיטה - שם בוטני: TRITIUM VULGAR

שמן נבט החיטה "ותיק" ברפואה עממית. בתרופות סבתא משמש להקלה על שיעול ולהפחתת כאבי גזים של תינוקות.

בשנים האחרונות יש לו "עדנה" במיוחד בשילובו עם שמן אובליפיכה בתכשירים
למניעת סימני מתיחה בהריון.

במוצרי קוסמטיקה מרבים להשתמש בשמן למוצרים לעור יבש ותינוקות מאחר והשמן
עשיר בויטמינים A,B,Eי
לשמן ניחוח חזק של חיטה. הניחוח לא תמיד נוח לאנשים ולכן "המציאו" שמן נבט חיטה ללא ניחוח. כמובן ששמן זה  אינו נושא את המרכיבים היעילים של נבט החיטה ומכאן שאין אנו ממליצים להשתמש בו. באם הניחוח מפריע (במיוחד בהריון כאשר רוצים להשתמש בתכשיר למניעת סימני מתיחה), עדיף להימנע ממנו או להשתמש בתערובת שיש מעט ממנו ושאר השמנים אשר ירכיבו את התערובת יהיו דומיננטיים בריח התערובת כולה.

יש החושבים כי נבט חיטה הינו ויטמין E או יכול להחליפו - אך אין זה כך. אמנם השמן עשיר בויטמין E אך אינו יכול להחליף אותו.

מחיר לבקבוק של 100 מ"ל הוא 43 ש"ח.

כל הכתוב הוא בגדר המלצה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי או רפואי. יש להיוועץ באיש מקצוע מוסמך טרם הרכישה והשימוש.


 

 

לייבסיטי - בניית אתרים