חמאת שיאה - שם בוטני: BUYROSPERUM PARKII
החמאה מופקת מגלעיני שיח הגדלים בסודן ובאפריקה המערבית. האמת שדרך יצורם ממש "משעשעת". מסתבר שעיזים מאד אוהבות את האגוזים הללו, אשר אינם בדרך כלל נאכלים על ידי הילידים. לאחר שהעיזים אוכלות אותם הן פולטות אותן "מעובדות" ואלו נאספים על ידי הילידים ומיובשים על ידם. ,תכולת האגוז זו חמאת השיאה.
החמאה נחשבת כחומר הגלם היוקרתי ביותר בקוסמטיקה לעור יבש. היא מכילה כ-45% שמנים חיוניים טבעיים, כ-10% פרוטיאינים וכ- 25-30% פחמימות.
החמאה משמשת בצורתה הגולמית כקרם בסיס טבעי להכנת מישחות לטיפול בנפיחויות, ארטריטיס, פצעים וצלקות. כמו כן משמשת כמרכיב איכותי ביותר לקרם הגנה מהשמש (עקב תכולת מסנן קרינה טבעי של 10SPF), חומרים לפיגמנטציה, טיפול בבעיות עור, יובש, קמטים וסדקי שפתיים, רגליים ועוד.
החמאה נמסה בקלות, ולכן ניתן להשתמש בה גם במירקמה הטבעי וגם כמרכיב בחומרים אחרים.
מחיר 1 קג' - מחיר מבצע 80 ש"ח.
כל הכתוב הוא בגדר המלצה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי או רפואי. יש להיוועץ באיש מקצוע מוסמך טרם הרכישה והשימוש.
המעונינים לרכוש את המוצר בכמות גדולה יותר מהמצוין – צרו קשר בטל. 09-8820576
או פנו אלינו באמצעות האתר.