ויטמין E מכונה בשפה מקצועית: טוקופרול. למעשה הוא מתפקד בגוף כמגן על קרם התא מפני רדיקלים חופשיים. ולכן הינו איכותי לגוף. בקוסמטיקה משמש כמשמר לחומרים.
לגוף משמש , מעבר לטיפול בשמירת התא, לטיפולי פוריות, טיפולים במחזור האישה, טיפולי קרישת דם ועוד.
יש החושבים כי נבט חיטה הינו למעשה ויטמין E. אך אין זה כך. הויטמין אמנם מבודד משמן נבט החיטה אך כאשר הוא חלק מהשמן תפקודו אחר משר כשהוא בזכות עצמו.
איכויות רבות של ויטמין E ניתן להשיג בארץ. ב"שייאו-איי" נמכרת איכות לבליעה.
המחיר המצויין הינו ל-10 מל.
כל הכתוב הוא בגדר המלצה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי או רפואי. יש להיוועץ באיש מקצוע מוסמך טרם הרכישה והשימוש