להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח



דף הבית >> חנות למטפלים >> שמני נשא צמחיים >> גלעיני אפרסק
 
  • פרטים כלליים
  • מידע נוסף
  • אריזות נוספות
  • מוצרים קשורים
מחיר באתר 35.00
מק"ט 1825
זמן אספקה 5 ימי עסקים
   
התמונה להמחשה בלבד  
הוסף לסל  

גלעיני אפרסק -
שם מסחרי PEACH KARNEL OIL

 פרי האפרסק עשיר מאד בשומן. ועל כן עושים שמן הן מהקליפה, הן מהפרי והן מהגלעין.
השמן המופק מהגלעין מאד יוקרתי ויקר ומיובא מסין. עקב עלותו הגבוהה כמעט ולא ניתן להשיגו בארץ, והשמן הנמכר תחת הכותרת "שמן גלעיני אפרסק" ברב המקרים מהול עם השמן המופק מהאפרסק עצמו.

הן שמן האפרסק והן העשוי מגלעיניו דומה מאד במרקמו לשמן
גלעיני מישמש ולכן לעיתים מבלבלים בין השניים. כמו כן השמן עשיר בחומצות שומניות ולפידים ולכן יעיל לריכון והזנת העור.
בקוסמטיקה הוא משולב במוצרי אנטי-איג'ינג במיוחד אלו המיועדים לטיפול באזור העיניים והצוואר.

בבואך לרכוש שמן זה, אנא ודא אם ברצונך שמן מהפרי או מהגלעינים. ב"שייאו איי" על המדף תמצאו את השמן המעורב - זה העשוי הן מהפרי והן מהגלעינים. ואם ברצונכם שמן המופק אך ורק מהגלעינים - אנא ודאו מחירו לפני הרכישה.

לייבסיטי - בניית אתרים